Серія універсальних фанкойлів AURA

Серія універсальних фанкойлів AURA

AURA (CFF — CFFA) – нова серія універсальних фанкойлів для відкритого та прихованого монтажу потужністю від 1,5 до 8,5 кВт, що представлені в двох версіях оснащення: з DC двигуном (CFF) та AC двигуном (CFFA). 

Різноманіття опціонального оснащення, велика кількість доступних конфігурацій виконання корпусу та варіантів сучасної автоматизації робить серію AURA інноваційним та конкурентоспроможним продуктом.  

Завдяки уніфікованій конструкції фанкойлів існує можливість виконати монтаж горизонтально або вертикально, а також легко змінити сторону підключення до гідравлічної системи. 

Елегантний дизайн та мала товщина декоративного корпусу фанкойлів для зовнішнього монтажу не стануть на заваді створення сучасного інтер’єру будь-якого приміщення. Додатковою перевагою фанкойлів AURA є низький рівень шуму. 

Будь-який фанкойл серії AURA дуже легко підключити до центрального модуля керування кліматом CLIVET ELFOControl 3, адже в стандартну комплектацію всіх версій входить порт підключення по протоколу Modbus. 

Більш детально про центральний модуль керування ELFOControl 3 можна дізнатися за посиланням, або звернутися до наших спеціалістів.